Advertisement
dpd-romania
Home Transporturi Volumele curierilor DPD au crescut cu 10% în septembrie

Volumele curierilor DPD au crescut cu 10% în septembrie

Începutul anului şcolar a crescut substanţial volumele livrate de curierii români în 2017, potrivit datelor DPD Romania, una dintre cele mai mari companii de curierat expres şi coletărie de pe piaţa locală.

Astfel, numărul coletelor expediate în intervalul 1 – 15 septembrie, la nivelul întregii ţări, a crescut cu 10%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Produsele pentru copii şi rechizitele s-au vândut cel mai bine în intervalul 1-15 septembrie, această categorie de produse generând cea mai mare parte a totalului de 350.000 de colete livrate de DPD România în perioada de referinţă.

Categoriile de produse de pe acest segment care au generat cele mai multe livrări pentru curierii DPD România, în intervalul analizat, au fost cele comercializate de magazine online din zone, anume cărţi, rechizite, îmbrăcăminte şi încălţăminte.

lucian-aldescu„Începerea anului şcolar ne arată o dată în plus faptul că shopping-ul online, cu precădere în spaţiul urban, este preferat celui clasic, chiar şi când vine vorba de pregătirea celor mici pentru şcoală. Din intervalul analizat, 11 septembrie a fost ziua cea mai încărcată pentru curierii noştri”, a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Potrivit acestuia, în ceea ce priveşte topul zonelor în care au fost expediate cele mai multe colete, în perioada analizată, acesta este dominat de Bucureşti-Ilfov, urmat de Cluj, Timişoara şi Iaşi.

DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier, pe piaţa lromânească situându-seîn top 3 companii de profil. Prin tehnologia inovatoare, cunoaşterea pieţei locale şi cele 2 servicii Predict şi PalletOne, DPD România oferă cea mai bună experienţă de livrare atât expeditorilor, cât şi destinatarilor.

Cu o echipă de peste 1,200 de angajaţi şi francizori şi având acces la o reţea europeană de 16.000 de sedii Pickup,compania livrează anual peste 10 milioane de colete.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Afacerile din transporturi
Transporturi

Afacerile din transporturi, în creștere cu 9,4% în primele 9 luni

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...

Blue
Transporturi

Blue, aplicația de ride-hailing dezvoltată de Autonom, intră pe piața călătoriilor urbane cu 100 de autovehicule Tesla

Blue, brandul românesc, parte din cea mai extinsă rețea de mobilitate din...

Transportul public
Transporturi

Transportul public rămâne în continuare facilitatea cea mai importantă pentru angajați

Transportul public rămâne în continuare facilitatea cea mai importantă indiferent de generaţie,...

Strategia Naţională a Hidrogenului
Transporturi

„Strategia Naţională a Hidrogenului”. Care sunt modurile de transport vizate

Ministerul Energiei a lansat în dezbatere proiectul privind „Strategia Naţională a Hidrogenului”,...