Volkswagen va produce în SUA un autoturism 4X4 urban

Preşedintele Grupului Volkswagen, Matthias Muller, a anunţat investiţii de 900 milioane dolari în fabrica din Chattanooga (SUA), destinate producţiei unui autoturism 4X4 urban din gama medie, pe care intenţionează să înceapă să-l fabrice pe parcursul acestui an.
dieselgate

Prin acest proiect, grupul german speră să creeze 2.000 de noi locuri de muncă la sediul american al companiei, situat la Chattanooga, Tennessee, unde a investit deja un miliard de dolari.

Muller a subliniat că principalul obiectiv în 2016 este recâştigarea încrederii, nu doar prin soluţii tehnice, ci şi prin restabilirea credibilităţii.

În acest sens, preşedintele companiei a reamintit că Volkswagen va redefini termenii structurii şi strategiei sale viitoare, care vor fi prezentaţi la mijlocul acestui an.

”Ştim că i-am decepţionat profund pe clienţii noştri, instituţiile guvernamentale şi publicul american’, a spus Muller, într-o conferinţă de presă premergătoare Salonului Auto de la Detroit (SUA), luni fiind ziua dedicată presei, ocazie cu care vor fi prezentate noutăţile acestei ediţii.

Preşedintele grupului auto european lucrează intens pentru a oferi soluţii tehnice clienţilor americani afectaţi de scandal, care vor fi prezentate în momentul în care vor fi aprobate de autorităţile de resort.

 

 

Adaugati comentariu