Volkswagen investeşte 630 mil. $ pentru extinderea producţiei în Rusia

Volkswagen intenţionează să investească 40 miliarde de ruble (aproximativ 630 milioane dolari) pentru a-şi dezvolta producţia în Rusia, în condiţiile contractului special de investiţii pe care producătorul auto german îl va semna cu guvernul rus.volkswagen

VW intenţionează să-şi extindă gama de producţie în sectorul vehiculelor finite şi să majoreze semnificativ producţia de motoare în următorii cinci ani, a declarat Marcus Osegowitsch, director general al Volkswagen Group Rus.

Constructorul auto încearcă să dubleze producţia motorului de 1.6 Tsi la uzina din Kaluga – de la 150.000 de unităţi la aproape 300.000. În plus, VW poate începe producţia de motoare de 1.4 Tsi în Rusia.

Având în vedere politica tarifară actuală şi creşterea taxelor de utilizare, nu mai este posibilă continuarea importului de vehicule finite cu preţ scăzut în Rusia, aşa că VW încearcă să îşi localizeze producţia, a spus Osegowitsch. În acest an, constructorul auto german intenţionează să înceapă, în Rusia, asamblareamodelelor Skoda Karoq, urmând a fi lansate altele noi în următorii ani, a completat director general al Volkswagen Group Rus.

 

Citiţi articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

CITEŞTE ŞI:

Deplasările domiciliu-client sunt considerate timp de lucru

Ce a însemnat Rabla şi Rabla Plus 2018 pentru flote

 

Adaugati comentariu