Viitorul pick-up-ului Hyundai este cert

În ultima vreme, piața pick-up-urilor evoluează amețitor. Ultima știre vine din Coreea de Sud: Hyundai a confirmat viitoarea producție a primului pick-up din istoria brandului.
Hyundai Santa Cruz

În contextul în care noii veniți aglomerează segmentul pick-up-urilor, alianțele înclină balanța, iar numele mari luptă să reziste, coreenii pun presiune. Da, modelul Hyundai va intra în producție, însă nu înainte de 2020. Ceea ce știam înainte de acest anunț, era că liniile modelului vor fi bazate pe cele ale conceptului Santa Cruz, figurat în fotografiile atașate. Tehnic, viitorul pick-up se va înrudi cu SUV-ul Tucson sau, ca să fim mai clari în exprimare, cu generația sa viitoare.

 

Hyundai Santa Cruz

”Nu se va întâmpla mai curând de 2020”, spune șeful Hyundai Australia, Scott Grant. ”Au planificat viitorul modelului, iar în Coreea totul este privit serios, dar nu este încă cert când se va întâmpla. Iar actuala viziune este diferită de cea din trecut. În trecut, noi propuneam dezvoltarea unui pick-up, iar ei răspundeau <da, mulțumim pentru informație, o să ne gândim>. Acum spun <da, avem aceeași cerere și de pe alte piețe>.”

Arhitectura sa va permite adoptarea a 5 locuri, iar tracțiunea integrală îi va asigura și aptitudini off-road. Înrudirea cu SUV-urile brandului coreean va presupune și împrumutul motoarelor, respectiv a elementelor de interior de la acesta. Piețele de desfacere vor fi foarte răspândite, incluzând continente precum Europa, Asia, America de Nord și Australia.

Sursa: CarAdvice

Adaugati comentariu