Video: McLaren înoată până la mal

O idee prostă: să scoți supercarul din garaj pe ploaie torențială. Garda la sol mică și bălțile nu fac casă bună, așa cum ne demonstrează acest clip, în care un McLaren înoată până la mal, reușind să iasă din inundație. Dar... cu ce preț?
McLaren 570S floteauto

Iată o dovadă în plus că trebuie să verifici prognoza meteo înainte să te aventurezi cu supercarul prin oraș. Acest șofer a aflat-o pe propriul buzunar, după ce și-a scos McLarenul 570S pe străzile inundate ale orașului Charleston, Carolina de Sud. O baltă adâncă l-a forțat să ”acosteze” pe spațiul verde, așa cum o arată clipul de mai jos.

 

Firește, asta nu înseamnă că mașina nu a suferit pagube. De regulă, sorbul filtrului de aer se află suficient de jos încât să tragă apa în interiorul motorului fierbinte, inundând camerele de ardere și, aproape invariabil, producând pagube mari. În cazul lui McLaren 570S, filtrul de aer se află dispus imediat deasupra punții spate, așa cum se vede în fotografia de mai jos.

McLaren înoată până la mal

Iată cât costă hyper-telefonul McLaren!

În filmarea distribuită pe Twitter de canalul News 2, este pomenit un Corvette (rușinică, domnilor americani!), însă, în realitate clipul arată cum un McLaren înoată până la mal. 570S Coupe este un model al cărui preț în Europa pornește de la aproape 220.000 euro și este animat de un V8 supraalimentat de 3,8 litri poziționat longitudinal între punți. Cei 570 CP sunt trimiși către puntea spate printr-o transmisie automată cu 7 trepte și imprimă o accelerație 0-100 km/h în 3,2 secunde și o viteză maximă de 328 km/h.

Hyper-incendiu: 3.500 de mașini făcute scrum!

Garda la sol este de 93 mm, conform producătorului, iar înălțimea totală de numai 1,20 m, combinată cu adâncimea mare a bălții face ca valul de apă dezlocuită să urce pe capota din față, până pe parbriz.

 

Adaugati comentariu