Vehiculele uzate Iveco beneficiază de îmbunătăţiri datorită noii mărci OK Trucks

2015 reprezintă un punct de cotitură pentru autovehiculele uzate Iveco. Misiunea mult mai provocatoare, echipa centralizată consolidată, gama de servicii extinsă, seturile de accesorii pentru clienţii finali şi noua marcă au transformat noua generaţie de autovehicule uzate în veritabile OK TRUCKS.
iveco ok trucks second hand - floteauto

Pe 28 aprilie, a fost lansat noul site web (www.oktrucks.com), cu o gamă vastă de autovehicule destinate tuturor clienţilor care doresc să achiziţioneze autovehicule la mâna a doua care sunt sigure, fiabile, garantate şi certificate de Iveco.

iveco ok trucks second hand - floteautoToate autovehiculele OK TRUCKS sunt supuse unei serii riguroase de inspecţii şi revizii. În funcţie de caracteristicile lor specifice, precum vechimea, kilometrajul, gradul de uzură a pneurilor şi intervenţiile de reprocesare, autovehiculele sunt clasificate în 3 categorii diferite – Premium, Comfort şi Basic – pentru a satisface în mod optim necesităţile clienţilor.

Pe 12 mai, odată cu aniversarea împlinirii a 10 ani de la înfiinţarea Centrului de autovehicule uzate din Piacenza, Italia, a avut loc prima parte a „inaugurării” propriu-zise. Aceasta a presupus redenumirea centrului din Italia, precum şi a centrelor de autovehicule uzate din Portugalia, România, Elveţia, Austria, Olanda, Norvegia, Suedia, Danemarca şi Finlanda. În a doua jumătate a anului, procesul de redenumire va fi finalizat pentru centrele de autovehicule uzate din ţările europene rămase.

Printre noile beneficii asigurate pentru autovehiculele OK TRUCKS se numără şi o ofertă specială de autovehicule şi servicii menite să satisfacă la un grad şi mai înalt cerinţele clienţilor. Astfel, Iveco îşi propune să asigure fiabilitatea produselor sale, siguranţa privind originea autovehiculelor şi transparenţa documentaţiei. Autovehicule uzate care sunt „OK” din toate punctele de vedere.

Adaugati comentariu