Advertisement

Home Piaţa auto Industrie auto Vânzările Ford în România au atins un record în octombrie 2014

Vânzările Ford în România au atins un record în octombrie 2014

Cu un număr de 830 de vehicule înmatriculate în luna octombrie a acestui an pe piața din România, Ford se plasează pe locul al doilea în topul vânzărilor de mașini noi din România, ceea ce reprezintă un adevărat record.

Cu o cotă de piață de 9,32 % în luna octombrie, Ford a înregistrat o creştere record de 74 % comparativ cu luna octombrie a anului 2013, cand au fost înmatriculate 478 unități.

Cel mai bine vândut model Ford din luna octombrie a fost Fiesta (313 unităţi), urmat de Focus (187 unităţi) şi Mondeo (88 unităţi).

Zoltan BrassaiÎn luna octombrie, marca Ford a înregistrat un record atât în ceea ce privește numărul de unități înmatriculate, dar și în ceea ce privește cota de piață. Ford este cea de-a doua cea mai bine vândută marcă din România în luna octombrie și aceasta nu face decât să reconfirme încrederea pe care clienții o au în gama noastră de produse” a declarat Zoltan Brassai, director general Ford Romania, Compania Naţională de Vânzări.

Și în octombrie, flotele au dominat, astfel că aproximativ 75% din unităţile Ford înmatriculate în această lună s-au încadrat în această categorie.

Sunt mulțumit nu numai de performanța Ford în zona vânzărilor de flote, unde suntem un jucător foarte puternic, dar și de vânzările în rândul persoanelor fizice, aici observându-se o creștere semnificativă. Aceasta înseamnă că am reușit să atragem atenția clienților prin campaniile noastre de marketing si calitatea modelelor Ford”, a adăugat Brassai.

De la începutul anului și până în prezent, au fost înmatriculate 6.064 unități Ford, astfel că per total, Ford se clasează pe locul al treilea în ceea ce privește vânzările de mașini noi în România, cu o cotă de piață de 8,5%.

În contextul în care piața auto din România a crescut în primele zece luni ale acestui an, cu aproximativ 24%, comparativ cu aceeași perioadă din 2013, Ford a înregistrat în același interval o creștere de 54%.

Finalul acestui an este deosebit de important pentru marca Ford, în contextul lansării noului Focus ce va ajunge în dealership-urile din întreaga țară în ultima săptămână a lunii noiembrie.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Continental
Industrie auto

Continental investește în testarea compatibilității electromagnetice a produselor din interiorul vehiculelor

Continental, companie tehnologică, investește, în România, în testarea compatibilității electromagnetice a produselor...

BYD
Industrie auto

BYD va produce anual 150.000 de vehicule electrice în Turcia

Producătorul chinez BYD a anunțat oficial construirea unei noi fabrici de vehicule...

byd
Industrie auto

BYD va construi în Turcia o fabrică pentru vehicule electrice de 1 miliard de dolari

BYD se pregătește să încheie un acord cu Turcia pentru construirea unei...

Continental
Industrie auto

Continental împlinește anul acesta 20 de ani de activitate în Sibiu

Continental sărbătorește anul acesta cea de-a 20-a aniversare la Sibiu. De la...