Utilitarele Opel ”se joacă” cu Borussia Dortmund

Echipa Borussia Dortmund joacă într-o reclamă la utilitarele Opel plină de amuzament. Și asta pentru că Opel a spus stop reclamelor convenționale.Utilitare Opel

 

Cine a spus că spoturile publicitare la vehicule utilitare ar trebui să fie serioase și pline de cifre? Așa cum noua gamă Opel refuză să mai fie plictisitoare, la fel se întâmplă și cu reclamele producătorului german.

Utilitare Opel

 

Acțiunea se petrece la un antrenament al Borussiei, când mingea părăsește terenul și se lovește de un Movano parcat în apropiere. Din acest moment, tot clipul devine o întrecere între jucătorii galben-negrilor și șoferii utilitarelor Opel de lângă teren, interpretați de membrii cele mai vestite trupe de acrobați cu mingea: F2 Freestylers. Combo, Movano și Vivaro, cu ușile din spate larg deschise, au rolul porților în care echipele trebuie să marcheze. După o repriză amuzantă de driblinguri, mișcări acrobatice și lovituri precise, ambele echipe fac pace.

Reclama, postată pe rețelele de socializare ale clubului german de fotbal, a strâns în 3 zile 5.3 milioane de vizualizări și 193.000 de like-uri.

Adaugati comentariu