Advertisement

UTA
Home Administrare flote Monitorizare și aplicații UTA oferă o nouă soluție pentru decontarea taxelor de drum

UTA oferă o nouă soluție pentru decontarea taxelor de drum

Începând din luna februarie a anului viitor, UTA (UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG) va oferi transportatorilor o soluție de dispozitiv de bord pentru Serviciul Electronic European pentru Taxe de drum. Astfel, furnizorul de servicii de mobilitate din Kleinostheim își extinde serviciile în domeniul soluțiilor integrate de taxe de drum.

„Obiectivul nostru este să asiguram mobilitatea clienților noștri într-un mod cât mai eficient”, a declarat Volker Huber, CEO al UTA. “Soluțiile noastre pentru taxe de drum sunt un element cheie. Ne vom extinde semnificativ  serviciile, pentru a oferi fiecărui client soluția optimă – de la soluția pan-europeană pentru taxe de drum, până la taxa de drum pentru autostrăzile din Germania, care va intra in vigoare în 2018”, a mai declarat Volker Huber.

Noua soluție pan-europeană pentru taxele de drum permite companiilor din transporturi și logistică să utilizeze un singur dispozitiv de bord în sistemul EETS. În calitate de furnizor de servicii, UTA se ocupă de administrare, facturare și evaluare. „Clienții au nevoie de un singur contract, valabil în toate sistemele europene de taxe de drum”, a explicat Huber.  Pentru început, noul serviciu EETS include următoarele opt sisteme de taxe de drum: Austria, Belgia plus tunelul Liefkenshoek, Polonia (A4), Spania, Franța, Italia și Portugalia. Integrarea altor țări europene, inclusiv a Germaniei, se va face automat prin update over-the-air în cea de a doua jumătate a anului 2018. Cei interesați de noua soluție se pot înscrie în avans începând cu sfârșitul anului 2017 pe www.uta.com.

UTA

Dispozitivele de bord pentru serviciul EETS sunt produse pentru UTA de către Telepass, liderul european în servicii de procesare electronică a taxelor de drum.

„În cadrul extinderii gamei noastre de servicii europene de taxe de drum, ne bucurăm că am găsit în Telepass un furnizor competent, cu care punem în mișcare acest proiect în cadrul unui parteneriat preferential”, a subliniat Huber.

UTA are o experiență de peste zece ani în domeniul sistemelor interoperabile de taxe de drum. În prezent, UTA pune deja la dispoziția clienților săi soluții eficiente de taxe de drum pentru 24 țări și 36 sisteme diferite de taxe de drum. „Această soluție EETS reprezintă astfel o dezvoltare consecventă a gamei noastre de servicii de taxe de drum deja existente“, a adăugat Huber.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Monitorizare și aplicații

Jocurile de cazino întâlnesc literatura

De la romanele clasice până la cele mai recente opere contemporane, cărțile...

ADAS
Monitorizare și aplicații

Beneficiile ADAS pentru managementul flotei

Adoptarea pe scară largă a vehiculelor cu sisteme avansate de asistență pentru...

SafeFleet
Monitorizare și aplicații

SafeFleet a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 24 mil. lei în 2023, în creștere cu 13%

SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a...