UNSAR pune bazele Coaliției pentru Siguranță Rutieră

Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare (UNSAR) a pus bazele Coaliției pentru Siguranță Rutieră, adresând invitația de a se alătura acestui demers comun tuturor instituțiilor și organizațiilor care își doresc un viitor mai sigur.Siguranță Rutieră

„Coaliția este un proiect de țară prin care ne propunem să aducem laolaltă organizații diverse, companii și autorități, cu un singur scop: creșterea nivelului de siguranță pe șoselele din România și reducerea numărului de victime ale accidentelor auto. Invităm și propunem tuturor celor interesați să se alăture Coaliției pentru Siguranță Rutieră pentru ca, împreună, să promovăm măsuri concrete de creștere a nivelului de siguranță în trafic în țara noastră și să dezvoltăm politici publice pentru un viitor mai bun”, a arătat Alexandru CIUNCAN, președinte și director general al UNSAR.

Pentru organizație, dar și pentru industria de asigurări pe care o reprezintă de aproape 30 de ani, siguranța rutieră este și va continua să fie o prioritate națională. ”Vitală pentru viitorul României, siguranța în trafic este o responsabilitate atât individuală, cât și colectivă, dar un lucru este cert – numai împreună putem reuși în acest demers!”, arată UNSAR.

Conform datelor prezentate de asociație, în medie, în fiecare an, peste 1.600 de oameni mor pe drumurile publice din România. Spre exemplu, doar anul trecut au avut loc, în medie, peste 10 accidente rutiere în fiecare zi calendaristică.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Lotul Corbeanca – Afumați de pe Autostrada A0 Nord va fi finalizat cu aproape 1 an mai devreme

Spania lansează o nouă versiune a schemei de ajutoare pentru producția de vehicule electrice

 

 

 

Adaugati comentariu