Turcia a deschis ultima secțiune din Autostrada ”North Marmara”. Al treilea pod peste Bosfor

Turcia a inaugurat, saptamana trecuta, cel de-al șaptelea și ultimul tronson al Autostrăzii North Marmara, care va face legătura între părțile asiatice și europene ale capitalei Istanbul prin cel de-al treilea pod care traversează Bosforul.
North Marmara

Autostrada North Marmara, în lungime de 400 de kilometri, începe din partea de vest a Istanbulului și se termină în provincia Sakarya din estul regiunii Marmara, fiind considerată o cale de tranzit alternativă, care ocolește străzile pline de trafic ale metropolei.

Se compune din trei secțiuni principale și pornește de la Kinali, în vestul metropolei, traversează provincia Kocaeli și se termină în apropierea districtului Akyazi, din provincia Sakarya. Secțiunile autostrăzii au fost finalizate treptat, fiind deschise începând din 2016.

Autostrada include, de asemenea, podul Yavuz Sultan Selim, a treia trecere peste Bosfor, care leagă părțile europene și asiatice ale capitalei Turciei.

Autostrada North Marmara formează un nou coridor logistic care traverseaza nordul regiunii Marmara, oferind acces la șoseaua către aeroportul din Istanbul, precum și către zonele industriale din provinciile Istanbul și Kocaeli.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/kmotoyolu/

 

CITEȘTE ȘI:

Asociația Energia Inteligentă realizează un studiu privind viitorul transporturilor în România

CNAIR scoate la licitație contractul de reparații pentru flota sa multimarcă

 

 

 

Adaugati comentariu