Trust Motors susține activitatea Institutului Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș”
Trust-Motors-Matei-Bals- Peugeot Rifter

În această perioadă când este nevoie de fapte, suntem fericiți să anunțam că echipa AutoExpert a reușit să rezolve rapid o nevoie esențială pentru sistemul de sănătate din București. În lupta împotriva Cofid-19 îi sunt alături Trust Motors și Toyota România!

Ca urmare a apelului făcut marți seară de prof.dr. Străinu Cercel cu privire la necesitatea urgentă a șase mașini pentru transportul medicilor și medicamentelor, am făcut un apel la principalii oameni de afaceri din domeniul auto. În doar câteva ore, firma Trust Motors, importatorul Peugeot-Citroen în România a decis donarea a trei exemplare Peugeot Rifter (în valoare totală de aproximativ 60.000 de euro), iar Toyota România a decis să pună la dispoziție alte doua mașini.

Trust Motors Peugeot Rifter

 

Aceste automobile vor fi utilizate pentru două direcții vitale:

– Pentru transportul personalului care va face teste pe teren,

– Pentru etapa imediat următoare, când cazurile ușoare vor fi tratate acasă și va fi necesar transportul echipelor medicale în acest sens.

Mulțumiri Trust Motors și Toyota România, pentru că ați răspuns pozitiv apelului nostru în timp record! Vă mulțumim pentru mobilizarea voastră, pentru faptul că ați inteles ca împreuna putem face minuni! Sunteți extraordinari!

 

Citește aici testul cu fratele lui Rifter, Citroen Berlingo!

În același timp, regretăm lipsa de reacție a producătorilor de automobile din România, Ford ignorând total mesajul nostru, iar grupul Renault-Dacia ne-a comunicat “Groupe Renault Romania are în lucru propriile acțiuni pentru a veni în ajutorul autorităților implicate în lupta cu Covid-19”.

Promitem să fim atenți în continuare la noi cazuri în care putem veni cu soluții!

“Acum când trecem prin vremuri cum nu au mai fost, solidaritatea și responsabilitatea socială trebuie să se manifeste în rândul fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să acționăm cât mai repede în punctele de maximă urgență. Am decis că cea mai bună cale de a răspunde acestei nevoi urgente este să sprijinim nevoile de mobilitate operativă din sistemul medical, în lupta împotriva SARS-Cov-2. Suntem atenți la tot ce se intamplă și facem tot ce ține de noi pentru a trece impreună cu bine peste această perioadă“ a declarat Andrei Iacob, CEO Trust Motors.

Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” multumește Trust Motors pentru generozitatea și sprijinul acordat.

„Compasiunea și altruismul dumneavoastră ne vor ajuta să fim și mai aproape de cei aflați în nevoie, vor fi sprijin în îndeplinirea misiunii noastre – salvarea vieții semenilor noștri. Împreună rămânem în prima linie și ne facem datoria cu profesionalism, implicare și atitudine profund umană. Suntem conștienți că numai alături, umăr la umăr, vom putea trece mai ușor peste acest moment care pune la grea încercare capacitatea sistemului medical din România dar și empatia, solidaritatea și noblețea sufletească a fiecăruia dintre noi. Acum și întotdeauna, punem mai presus de orice – viața.” au declarat reprezentanții oficiali ai Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr.Matei Balș”

 

Adaugati comentariu