Tronsonul Bucureşti – Fundulea de pe autostrada A2 va fi redeschis complet până miercuri

Tronsonul Bucureşti – Fundulea de pe autostrada A2 a fost reabilitat şi ar trebui redeschis complet traficului rutier până miercuri, astfel încât traficul rutier să se desfășoare fără restricții în week-end-ul de Paşti, a anunțat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. În schimb, restricţiile de circulaţie de pe Podul de la Cernavodă rămân în vigoare.
Tronsonul Bucureşti – Fundulea

„S-a tras tare în ultimele zile la lucrările de reabilitare a autostrăzii A2 Bucureşti – Fundulea, pentru ca weekendul viitor, de Paşte, să se poată circula fără restricţii pe acest sector. Până miercuri ar trebui să fie gata şi marcajele şi circulaţia, redeschisă complet pe două sensuri între Bucureşti şi Fundulea. Lucrările de reabilitare pe cei 24 kilometri au presupus frezarea pe 8 centimetri a dalelor de beton, reparaţii la îmbinările plăcilor, apoi un strat de 2 centimetri de mortar şi un strat de 6 centimetri de asfalt. Mai rămân aproximativ 3 kilometri de reabilitat la toamnă, dar până atunci traficul se va desfăşura normal pe ambele sensuri”, a sprecizat ministrul Transporturilor.

Acesta a adăugat că începând din februarie se lucrează şi la reabilitarea podului de la Cernavodă, unde restricţiile vor fi menţiune şi în perioada următoare.

„Unul dintre sensuri este închis pentru aceste lucrări, dar de la 1 iunie se va redeschide, pentru ca pe perioada estivală să nu existe gâtuiri de trafic. Lucrările vor fi apoi reluate în toamnă. Pentru weekendul lung care urmează, rămâne această restricţie la Cernavodă, cu traficul deviat. Colegii mei au discutat şi cu Poliţia Rutieră pentru a lua toate măsurile necesare, astfel încât disconfortul produs de şantierul de la Cernavodă să fie minimizat”, a precizat ministrul.

 

CITEȘTE ȘI:

Hyundai Staria inaugurează programul Purpose Built Vehicle

Honda anunță electrificarea 100% până-n 2040

Acuzații suplimentare în scandalul Dieselgate. Alte 15 persoane învinuite în Germania

 

Adaugati comentariu