Trecerea cu bacul pe timpul nopţii la Bechet a fost reluată

Trecerea cu bacul peste fluviul Dunărea între porturile Bechet şi Oreahovo a fost reluată şi pe timp de noapte, a anunţat Poliţia de Frontieră.bacul

Reprezentanţii societăţii comerciale care asigură transbordarea mijloacelor de transport cu bacul între România şi Bulgaria spun că măsura de reintrare în programul normal de activitate a fost luată în urma tendinţelor de creştere a cotei apei fluviului Dunărea, fapt ce permite acostarea în siguranţă în porturile de pe teritoriile celor două state.

Pentru fluidizarea traficului, Poliţia de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de deschise traficului internaţional la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro. Aplicaţia prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Aceştia sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Adaugati comentariu