Traficul pe podul Agigea, redeschis pe patru benzi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că va deschide circulaţia pe podul Agigea în 26 mai, de la ora 0.00, pe toate cele patru benzi, după finalizarea lucrărilor de reparaţii.pod-agigea

Podul a fost închis complet circulaţiei în perioada 8-25 mai.

Podul de la Agigea este situat pe Drumul Naţional 39 (DN39), kilometrul 9, fiind principalul drum care face legătura între Constanţa şi Vama Veche, trecând prin Mangalia. Lucrările la podul vechi de la Agigea au fost începute în 2010 şi urmau să fie finalizate în februarie 2013, dar au fost mult întârziate.

După redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricţii de circulaţie pe întreaga durată a sezonului estival, potrivit companiei. În cazul în care vremea va fi favorabilă, fără vânt puternic, aceasta va permite finalizarea lucrărilor într-un termen mai scurt, susţin reprezentanţii CNAIR.

Podul de la Agigea este situat pe Drumul Naţional 39 (DN39), kilometrul 9, fiind principalul drum care face legătura între Constanţa şi Vama Veche, trecând prin Mangalia.

 

Adaugati comentariu