Top 5 companii europene de leasing

Societe Generale Leasing Solutions, ce include şi compania de leasing operaţional şi administrare de flote ALD Automotive, a fost cea mai mare organizaţie de leasing din Europa în 2014, realizând un volum de finanţări noi de 13,96 miliarde de euro.
top-companii-leasing-floteauto

Potrivit ultimului clasament Leaseurope privind companiile europene de leasing, Societe Generale Leasing Solutions, prezentă şi în România, a înregistrat o creştere a volumului de finanţări noi cu 1,9 miliarde de euro faţă de 2013. Compania se află în fruntea clasamentului de trei ani consecutivi, după ce a preluat primul loc de la BNP Paribas în 2012.

top-companii-leasing-floteauto
La realizarea clasamentului, Leaseurope a analizat 64 de companii de profil

La rândul săi, BNP Paribas Leasing Solutions, ce include şi compania de leasing operaţional şi management de flote Arval, prezentă de asemenea în România, şi-a păstrat poziţia a doua în clasament, cu un volum de finanţări noi în valoare de 13,4 miliarde de euro. Avansul faţă de anul precedent a fost de 1,5 miliarde de euro.

Volkswagen Leasing şi-a menţinut locul al treilea în Top, volumul afacerilor noi ridicîndu-se la 12,2 miliarde de euro. Pe de altă parte, compania se poziţionează, în Europa, pe primul loc din punctul de vedere al numărului de contracte noi, 516.808.

În afara podiumului, urmează De Lage Landen şi Deutsche Leasing, care completează Top 5 cu un rezultat al volumului nou de afaceri de 10,04 miliarde de euro, respectiv, 7,9 miliarde de euro.

La realizarea clasamentului, Federaţia Europeană a Asociaţiilor Societăţilor de Leasing – Leaseurope a analizat 64 de companii de profil, cu două mai mult comparativ cu anul precedent.

 

 

Adaugati comentariu