Test Dacia Logan 10 ani. 10 cu felicitari

 Acum zece ani, Dacia avea să schimbe fundamental noţiunea de „Made in Romania”, lansând un hit pe nume Logan. Ediţia limitată, LOGAN 10 ANI, creată exclusiv pentru clienţii români, este sufletul petrecerii date în cinstea acestei aniversări. 

Dacia Logan (10)

Se împlinesc 14 ani de când AutoExpert Nr. 2 a scris primul articol despre Dacia SuperNova, cel dintâi produs al constructorului din Colibaşi lansat sub stricta supraveghere Renault. De atunci şi pâna astăzi, paginile dedicate mărcii Dacia au curs necontenit, de la etapele intermediare reprezentate de SuperNova sau Solenţa, până la gama completă de modele şi motorizări care au fost prezentate cu mândrie în ultima perioadă. Logan reprezintă pentru Dacia declaraţia de forţă, fapt consemnat în numărul 42 al revistei, odată cu primele teste internaţionale organizate la Cappadocia.

Povestea continuă cu primul supertest organizat de o revistă auto, ce-l are ca actor principal pe tânărul Logan într-o companie numeroasă. Acesta este şi momentul în care redacţia AutoExpert a făcut turul României la volanul acestui model. La începutul lunii octombrie 2004, 7 maşini, în frunte cu noul Logan, conduse de echipa AutoExpert, au pornit din Bucureşti într-un mega test drive desfăşurat pe o distanţă de aproape 2.000 de kilometri. Itinerariul a cuprins peste 40 de localităţi din România şi a durat patru zile. În cei zece ani de carieră de până acum, Logan a cucerit peste 1.400.000 de clienţi din 42 de ţări ale lumii, din Nordul Europei până în Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, fără a uita Oceania sau America Centrală şi de Sud….

Cititi continuarea pe autoexpert.ro

Adaugati comentariu