Advertisement
Home Piaţa auto Flotă verde Tesla a prezentat noul Model 3 la București

Tesla a prezentat noul Model 3 la București

Reprezentanța Tesla în România a prezentat la București varianta modernizată a Model 3, vehicul cu o autonomie majorată și un interior îmbunătățit.

Reprezentanța mărcii Tesla în România a organizat ceea ce poate să fie considerat primul eveniment. Și au folosit acest prilej pentru a A prezenta varianta îmbunătățită a Model 3. Un vehicul ajuns pe piața europeană în această toamnă.

Conform celor de la Tesla, noua versiune Model 3 este mai ușoară decât cea anterioară. Și aceasta chiar dacă lungimea a crescut cu peste 20 mm, până la 4.720 mm. În plus, are o antifonare mai bună, senzori mai performanți. Ca și camere video cu rezoluție mai mare, un sistem de sunet îmbunătățit și chiar un microfon cu fidelitate mai mare.

Stilistic vorbind, avem de-a face cu o parte frontală ușor modificată, faruri noi inspirate de cele de la Model S, noi jante și o gamă crescută de culori. Totodată, coeficientul aerodinamic a fost îmbunătățit la 0,219 față de 0,23.

Modificările sunt și mai vizibile la interior. Care asigură un spațiu mai mare pentru pasagerii ce beneficiază de scaune ventilate, iluminare ambientală, tabletă de 15,4 inchi amplasată central. Mașina are un nou volan, care include atât comenzile pentru semnalizare, cât și pe cele pentru ștergătoarele de parbriz. Poziționarea mașinii în „Drive” sau „Reverse” este realizată acum de pe ecranul central.Noi sunt și fețele ușilor, iar volumul portbagajului a fost majorat până la 682 de litri.

Prețul de bază este de 42.990 de euro pentru varianta cu tracțiune pe puntea din spate și autonomie maximă de 513 km. În timp ce el ajunge la  50.990 de euro pentru Long Range, cu două motoare, și autonomie de 629 km. Conform oficialilor din România ai mărcii, livrarea mașinilor comandate poate fi făcută în doar două până la șase săptămâni.

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Bistrița Năsăud
Flotă verde

Inspecția Muncii din Bistrița Năsăud își înverzește flota cu 10 autoturisme electrice

Inspectoratul Teritorial de Muncă din Bistrița Năsăud a lansat licitația pentru achiziționarea...

Flotă verdePiaţa auto

Competiția Best Electric Van în România a desemnat câștigătorul ediției din acest an

Prima ediție a competiției Best Electric Van în Romania – care are...

Flotă verdeIndustrie auto

Noul Renault Master: autoutilitara multi-energie de ultimă generație cu design „Aerovan”

Design impresionant, personalitate puternică, aspect atrăgător și o senzație modernă pentru fiecare...

Flotă verdeIndustrie auto

Ampere, excelență tehnică și focus operațional pentru democratizarea vehiculelor electrice

În adevăratul spirit al Renault, Ampere este conceput pentru a produce vehicule...