Taxify se numeşte acum Bolt

Taxify, cea mai mare platformă europeană de transport la cerere, are o nouă identitate vizuală, în linie cu promisiunea brandului de a face transportul urban mai uşor, rapid şi convenabil – caracteristici susţinute şi de noul nume al aplicaţiei: Bolt.
Taxify Tesla

Platforma are ca scop dezvoltarea conceptului de mobilitate şi vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor săi cu acces la o varietate de mijloace de transport – de la maşini şi motociclete, la scutere.

Noul brand va fi lansat treptat în pieţele globale în următoarele săptămâni.
Utilizatorii nu trebuie să facă nimic având în vedere că aplicaţia se va actualiza automat, nefiind necesari paşi suplimentari.

“Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil şi confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicaţie pentru taxiuri, de unde vine şi numele original. Pe măsură ce am progresat în ceea ce priveşte misiunea noastră, am depăşit şi părţi ale brandului, inclusiv numele. Având în vedere dorinţa noastră de a oferi o soluţie problemelor din domeniul transportului la scară largă, ne dorim ca brandul să reflecte viitorul companiei, nu trecutul. Noul nume „Bolt” provine de la mişcarea rapidă, fără efort, exact cum trebuie să fie o călătorie prin oraş, cu maşina, scuterul sau cu transportul în comun. Subliniază de asemenea viziunea noastră cu privire la viitorul transportului, care va fi electric”, a afirmat Markus Villig, CEO şi cofondator Bolt

Compania estoniană are în prezent 25 de milioane de utilizatori în peste 30 de ţări în lume şi este lider în Europa şi Africa. Este, de asemenea, prima companie care a adus serviciile de tip ride-hailing şi închirierea de scutere în aceeaşi aplicaţie. În prezent aceasta lucrează la extinderea serviciilor de închiriere a scuterelor electrice în mai multe oraşe europene.

Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, este cea mai mare platformă europeană de transport, care are drept scop să facă transportul urban mai uşor, rapid şi convenabil.

Înfiinţată de Markus Villig, Bolt a fost lansată în 2013. Este una dintre platformele de transport care cresc cel mai repede în Europa şi Africa, având printre investitori companii precum Daimler, Didi Chuxing, Korelya Capital, dar şi pe Taavet Hinrikus, co-fondator al TransferWise.

Markus Villig este fondatorul şi CEO-ul Bolt (numită anterior Taxify). A înfiinţat compania în 2013, când avea numai 19 ani, alături de fratele lui, Martin, care a lucrat la Skype. Markus a fost prezentat drept cel mai tânăr CEO al unei companii de tehnologie în topul Forbes „Europe 30 under 30” şi este cel mai tânăr fondator al unei companii care valorează peste 1 miliard de dolari din Europa.

Adaugati comentariu