Taxele de drum pentru Bulgaria, plătite doar cash

În perioada 8 - 10 aprilie, taxele de drum la toate punctele de frontieră din Bulgaria vor putea fi achitate doar cash, nu şi electronic, iar prelucrarea informaţiilor privind aceste taxe se va face manual, din cauza unor lucrări la sistemul informatic.
bulgaria

„Persoanele care intenţionează să călătorească în Bulgaria pe perioada sărbătorilor pascale trebuie să cunoască faptul că autorităţile de frontieră bulgare ne-au informat, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, că în perioada 08.04.2018, ora 20.00 – 10.04.2018, ora 08.00, în toate punctele de trecere a frontierei bulgare, prelucrarea informaţiilor privind taxele pentru vinietă se va efectua manual”, spun reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

Astfel, de duminică seară şi până marţi dimineaţă, software-ul „Taxe de drum şi regim de autorizare”, parte a sistemului vamal bulgar, nu va funcţiona automat din cauza demersurilor şi acţiunilor tehnice necesare întreţinerii acestui program.

Totodată, autorităţile vamale bulgare au mai anunţat că vor suplimenta numărul de lucrători în toate punctele de frontieră, pe timpul prelucrării manuale a datelor.

 

 

Adaugati comentariu