Tal Lahav va fi noul CEO al New Kopel Group

Începând cu 1 ianuarie 2017, Tal Lahav va fi noul CEO al New Kopel Group, înlocuindu-l pe Hezi Shayb care a acceptat o nouă provocare în cariera sa, în Israel.
tal-lahav

Tal Lahav face parte din echipa New Kopel Group de 3 ani, timp in care a activat în poziţia de Deputy CEO şi CFO, fiind implicat la nivel strategic şi decizional în toate activităţile companiei.

Noul CEO New Kopel Group este specializat în zona financiar – managerială, fiind format în cadrul KPMG, unde a activat timp de peste 7 ani, atât în România, cît şi în Statele Unite. Este licentiat în administrarea afacerilor, cu specializarea contabilitate şi economie, în cadrul Universităţii Adelphi (NY, SUA).

Ştiu ce implică poziţia de CEO în cadrul New Kopel Group. De aceea mă simt onorat şi încrezător când îmi asum această misiune importantă. Plec la drum cu o echipă de manageri creativi, talentati şi profesionişti care vor conduce “corabia” la ţărm chiar şi în pofida celor mai defavorabile condiţii. Sunt nerăbdător să încep o nouă călătorie şi am toată încrederea că New Kopel Group îşi va continua evoluţia şi va însemna realizări chiar şi mai mari în viitor”, a declarat Tal Lahav CEO New Kopel Group.

Hezi Shayb va rămâne aproape de companie din poziţia de Chairman al New Kopel Group.

New Kopel este un grup de companii, lider in industria auto românească. Parte a grupului Shlomo, una dintre cele mai mari holdinguri din Israel, New Kopel a apărut pe piaţa din România în 2005, fiind singura companie care oferă, în acelaşi timp, servicii de leasing operaţional, fleet management şi rent-a-car.

Adaugati comentariu