Advertisement

Home Interviuri Catalin Gavra, Perpetuum Lease: Succesul nostru este condiţionat de profitabilitatea clienţilor noştri

Catalin Gavra, Perpetuum Lease: Succesul nostru este condiţionat de profitabilitatea clienţilor noştri

PERPETUUM LEASE, companie românească specializată în leasing operaţional şi administrare de flote auto, şi-a început activitatea în anul 2009, având în administrare o flotă de aproximativ 1.200 autoturisme şi autovehicule comerciale cu greutatea totală sub 3,5T. Cu un background considerabil în piaţa auto, ce însumează nu mai puţin de 19 ani, ”motorul” companiei este Cătălin Gavra, care s-a alăturat echipei încă de la început, în funcţia de CEO. De atunci, cu paşi mărunţi, aşa cum spune el însuşi, Cătălin Gavra îşi propune să poziţioneze compania PERPETUUM LEASE ca furnizorul local preferat de clienţi pe piaţa leasingului operaţional.

AEx Flote: Care este portofoliul de clienţi al companiei?

Cătălin Gavra: Cele 1.200 de autoturisme şi autovehicule comerciale sunt exploatate la nivel naţional de aproximativ 70 de clienţi, atât companii multinaţionale, cât şi companii locale, cu flote variind de la câteva unităţi până la sute de unităţi. Suntem în măsură să administrăm autovehicule aparţinând oricărei mărci, având în parcul actual atât autovehicule recunoscute ca fiind dedicate flotelor – produse de Dacia, Ford, Opel, VW, Renault, Skoda, cât şi mărci premium precum Audi, BMW, Mercedes sau Range Rover.

 

AEx Flote: Când cineva pronunţa numele companiei pe care o conduceţi, la ce trebuie să se gândeasca în primul rând?

Cătălin Gavra:  Aş vrea să se gândească la faptul că PERPETUUM LEASE îşi propune ca, în relaţia cu companiile cărora le livrează servicii şi produse, să depăşească graniţele uzuale ale relaţiei Furnizor – Client, să îşi asume rolul de aliat principal al Clientului în lupta cu reducerea costurilor asociate exploatării flotei de autovehicule, stabilind astfel bazele unor parteneriate durabile. Suntem conştienţi că succesul nostru este condiţionat de profitabilitatea clienţilor noştri, generată şi de eficienţa cu care gestionăm parcurile auto încredinţate.

 

AEx Flote: Cum abordaţi relaţia cu clienţii?

Cătălin Gavra:  Valorile principale urmărite de PERPETUUM LEASE în relaţiile cu partenerii sunt multiple. Fără să le epuizez, menţionez profesionalismul şi competenţa, flexibilitatea, transparenţa şi, nu în ultimul rând, dedicarea. Avem o echipă ai căror membri au o experienţă impresionantă atât în industria auto, cât şi a serviciilor asociate administrării şi exploatării autovehiculelor. Competenţa acestei echipe este pusă la dispoziţia clienţilor noştri care pot beneficia astfel de cele mai bune servicii, de la alegerea furnizorilor şi negocierea achiziţiilor, până la monitorizarea exploatării autovehiculelor şi raportarea rezultatelor. În ceea ce priveşte flexibilitatea, ascultăm atent nevoile şi dorinţele clienţilor noştri, identificând soluţiile optim adaptate particularităţilor din fiecare companie, îmbinând avantajele leasingului operaţional sau administrării de flotă, cu cerinţele legislative din mediul economic românesc. Am enumerat printer valorile companiei şi transparenţa, iar în acest sens mă refer la faptul că monitorizăm şi analizăm detaliat fiecare categorie de cost împreună cu partenerii noştri şi luăm împreună decizii bazate pe informaţii reale şi corecte. După cum am spus, suntem dedicaţi clienţilor noştri, adică suntem alături de ei 24 de ore din 24, pe întreaga durată a anului, răspunzând prompt oricăror solicitări şi urmărind atent nu doar optimizarea cheltuielilor companiei, ci şi satisfacţia utilizatorilor

 

AEx Flote: Cum priviţi viitorul?

Cătălin Gavra:  Dorim să ne folosim de ocazia oferită de publicaţia AutoExpert Flote, să mulţumim tuturor celor care ne-au acordat încrederea până acum şi am fi onoraţi ca în viitor să avem şansa de a demonstra că putem fi un partener de încredere pentru cât mai multe companii din România.
(Articol publicat în revista AutoExpert Flote, decembrie 2013 – ianuarie 2014)

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ayvens
Leasing operaţional

Ayvens intră în parteneriat cu BYD pentru a livra vehicule electrice în Europa

Ayvens (ALD Automotive – LeasePlan) a semnat un memorandum de înțelegere cu...

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...