Advertisement

Star Taxi
Home Transporturi Star Taxi își extinde serviciile în alte patru orașe. Are și un serviciu disponibil pentru companii

Star Taxi își extinde serviciile în alte patru orașe. Are și un serviciu disponibil pentru companii

Star Taxi, cea mai mare aplicație de transport dezvoltată de o companie românească, își extinde serviciile în Arad, Craiova, Galați și Timișoara, fiind disponibilă în prezent în peste 25 de orașe la nivel național. Cu peste 80% dintre șoferii de taxi din fiecare cele trei orașe prezenți în aplicație, compania spune că va oferi un timp de preluare al clienților extrem de redus.

La fel ca în toate orașele în care Star Taxi este prezent, utilizatorii au posibilitatea de a selecta opțiunea de plată dorită – card, numerar sau opțiunea corporate, prin serviciul Star Taxi Corporate dedicat companiilor, prin care acestea pot asigura transportul decontat angajaților.
Aplicația Star Taxi înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și are peste 3,5 milioane de descărcări din Google Play sau App Store.

„Ne extindem serviciile în 4 noi orașe importante din țară, iar evoluția continuă. Vom oferi utilizatorilor Star Taxi aceleași costuri transparente, fără tarife dinamice, punându-le la dispoziție cea mai apropiată mașină, în cel mai scurt timp, dar și opțiunea corporate dedicată companiilor, pentru decontul transportului angajaților.” a declarat Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi.

Potrivit companiei, media ratingului șoferilor este de peste 4,85, cu un procent de onorabilitate a curselor de peste 90%. Aceștia sunt monitorizați permanent în momentul în care rating-ul lor se modifică și pot fi excluși dacă nu își îmbunătățesc serviciile. De asemenea, șoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate și sunt alocați mai des comenzilor efectuate de clienți.

Serviciul Corporate disponibil pentru companii

Prin serviciul Star Taxi Corporate, companiile pot asigura transportul decontat angajaților, cu posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie, având, astfel, un control facil asupra costurilor implicate, dar și asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat.

Clienții au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate.
În prezent, peste 15.000 de angajați beneficiază de serviciul Corporate, iar Star Taxi a semnat parteneriate cu peste 100 de companii medii și mari din România.

Platforma Star Taxi este dezvoltată de o companie 100% românească, fiind cea mai mare aplicație de transport din România. Disponibilă în peste 25 de orașe din țară, aceasta înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și peste 3,5 milioane de descărcări, cu o experiență de peste 110 milioane de călătorii în decursul a peste 11 ani de activitate.

Orașele cu acoperire Star Taxi sunt: București, Cluj, Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Deva, Călărași, Sibiu, Bacău, Câmpina, Sighișoara, Târgu Jiu, Baia Mare, Bârlad, Tulcea, Buzău, Giurgiu, Oradea, Râmnicu Vâlcea, Sebeș, Reghin, Alba Iulia, Mangalia, Arad, Timișoara, Galați și Craiova.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Continental dezvoltă arhitecturi de vehicule bazate pe servere cu unități zonale de control

Afacerile din transporturi au scăzut cu 6,5 % în primele 2 luni din 2024

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Afacerile din transporturi
BusinessTransporturi

Afacerile din transporturi au scăzut cu 7% în primele 4 luni din 2024

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...

Exporturile de mijloace de transport
Transporturi

Exporturile de mijloace de transport, în creștere cu 7% în primele 4 luni din 2024

Exporturile de mijloace de transport au crescut cu 7% în primele 4...

taximetrie
Transporturi

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie

Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe...

afacerile din transporturi
Transporturi

Afacerile din transporturi au scăzut cu 6,5 % în primele 2 luni din 2024

În primele două luni din 2024, cifra de afaceri din serviciile de...