SPP organizează licitație pentru asigurarea RCA și CASCO a flotei proprii

Serviciul de Protecție și Pază (SPP) organizează, în luna octombrie, o licitație pentru achiziționarea de polițe RCA și CASCO, destinate autovehiculelor din flota proprie.
Spp floteauto.ro

Polițele RCA vor fi achiziționate pentru minimum 480 de autovehicule și maximum 506 autovehicule, iar cele CASCO, pentru minimum 80 de autovehicule și maximum 95 autovehicule.

Conform anunțului de participare publicat pe platforma de achiziții publice, SICAP, valoarea estimată a contractului este cuprinsă între 531.440 și 633.876 lei, acesta având o durată de 12 luni.

Criteriul de atribuire a contractului este prețul cel mai mic.

„În cazul politelor emise pentru perioade mai mici de 12 luni, prima lunara se calculeaza ca raport de 1/12 din tariful anual ofertat. In plus, documentul Carte Verde va fi valabil pentru statele membre ale Uniunii Europene, statele parti la Acordul privind Spatiul Economic European si Elvetia, Serbia. Suplimentar, vor fi acoperite teritoriile urmatoarelor state, fara plata din partea achizitorului a unor prime suplimentare celei ofertata pentru RCA: Moldova, Republica Macedonia de Nord, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Albania si Turcia”, precizeaza reprezentanții Serviciului de Protecție și Pază.

In plus, politele CASCO se vor incheia pentru situatii in care sunt produse daune autovehiculelor provocate de incendii, impactul cu animale, fenimene naturale, loviri, zgarieri, explozii accidentale, etc.

In cazul persoanelor aflate in autovehicul la momentul producerii unui eveniment asigurat, limita de despagubire va fi de 2.000 de euro/ perioana, conform caietului de sarcini.

Potrivit SPP, asigurarea CASCO va fi incheiata fara fransiza, iar valoarea minima a daunei care va fi despagubita este de 2.000 de lei.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cecerilor de participare este de data de 14 octombrie 2020.

 

CITEȘTE ȘI:

Peste 2.000 de cazuri noi de Covid-19 în ultimele 24 de ore. Ce spune premierul

Cel mai ieftin Logan 2021 – cum va arăta versiunea de bază?

Germania deschide primul proces în scandalul „Dieselgate”

 

 

Adaugati comentariu