Șoseaua Fabrica de Glucoza a fost redeschisă circulației pe 4 benzi

Șoseaua Fabrica de Glucoză a fost redeschisă circulației pe patru benzi, doua pentru fiecare sens de circulatie, între Șoseaua Petricani și strada Barbu Văcărescu.Șoseaua Fabrica de Glucoză

În ultimele zile a fost pus în funcțiune sistemul de semaforizare, sistemul de iluminat public, au fost montate separatoare de sensuri și au fost realizate toate marcajele rutiere.

De asemenea, a fost reconfigurată total intersecția cu strada Gara Herestrău. Astfel, au fost rezolvate problemele la intrarea către Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov, Muzeul Național al Aviației Române și mai multe clădiri de birouri.

Valoarea investiției a însumat 27 de milioane de euro, sumă care a inclus și exproprierile.

Lărgirea Șoselei Fabrica de Glucoză a fost primul proiect integrat de infrastructură din București. Pe lângă lărgirea carosabilului, au fost modernizate și reconfigurate toate rețelele de utilități din zonă. De asemenea, proiectul a fost modificat în timpul execuției în funcție de cerințele locuitorilor din zonă.

Totodată au fost prevăzute piste pentru bicicliști, trotuare și alveole pentru copaci.

Potrivit Primăriei Capitalei, lucrările la tronsonul cuprins între Bulevardul Barbu Văcărescu și Calea Floreasca au fost întârziate din cauza lucrărilor ample la magistrala care alimentează cartierul Aviației cu apă caldă și căldură.

În zona Floreasca, au fost schimbați aproape 500 de metri din această conductă. Astfel, o dată cu modernizarea carosabilului a fost rezolvată și problema alimentării cu agent termic în cartierul Aviației. Acest tronson va fi finalizat în circa două săptămâni, în funcție de condițiile meteo, a mai anunțat Primăria.

 

CITEȘTE ȘI:

CORONAVIRUS. Ischgl, oraşul în care se dezvoltă imunitatea de masă

Împrumut-record de 6,3 miliarde de euro pentru Fiat Chrysler

Românii rămân reticenți la încheierea de asigurări online

 

Adaugati comentariu