Soluții integrate de management al flotei auto pentru un maximum de eficiență
management

Soluțiile de management al flotei sunt o combinație de diverse componente armonizate care oferă asistență completă în supravegherea vehiculelor, șoferilor și resurselor dumneavoastră.

Aceste soluții constau, de obicei, în programe software de management al flotei, hardware și telematică integrate cu sisteme de monitorizare pentru combustibil, utilizarea activelor, întreținerea, performanța șoferilor, comenzile de lucru etc. În plus, soluțiile de management al flotei consolidează funcționalitățile de captare, monitorizare și raportare a datelor.

Folosind soluții software de management al flotei auto, vă puteți eficientiza operațiunile și vă puteți optimiza mai bine resursele. De asemenea, puteți evita riscurile și incidentele și puteți oferi clienților servicii de calitate înaltă.

O companie care deține o flotă se confruntă cu nevoi variate, de la îmbunătățirea eficienței fiecărui vehicul la gestionarea și utilizarea de aplicații menite să le ușureze munca. Un software modern de management al flotei îți oferă posibilitatea de a integra funcționalități sau aplicații diverse.

Cu SafeFleet Portal, ai posibilitatea de a integra sisteme software furnizate de terți, astfel încât implementarea soluției SafeFleet să îți aducă maximum de eficiență.

Soluții integrate de management al flotei auto pentru un maximum de eficiență

Platforma online SafeFleet, prin intermediul unui API (Application Programming Interface), se poate conecta cu diverse alte aplicații și sisteme terțe ale clienților noștri. Printre integrările cele mai uzuale se numără aplicații de TMS (Transportation Management System), ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), precum și aplicații de management al costurilor cu parcul auto.

project44 are o abordare unică, care permite automatizarea rapidă a proceselor, colaborarea cu stakeholderii și creșterea performanței companiei. Platforma project44 digitalizează sarcinile complexe de curățare, normalizare și îmbogățire a datelor dintr-o varietate de surse de rețea într-un format pe care toată lumea poate acționa rapid. Vă ajută să îmbunătățiți serviciile de monitorizare a temperaturii, să aveți o mai bună planificare a stocurilor și o coordonare mai eficientă a personalului. În plus, veți putea să minimizați costurile, timpii de așteptare pentru șoferi dar și emisiile de carbon.

Sixfold este furnizor de servicii privind vizibilitatea întregului lanț de aprovizionare. Acesta se integrează cu sistemele de transport și telematică, pentru a minimiza și eficientiza munca manuală.

Tehnologia Sixfold combină integrările cu sistemele de gestionare a transporturilor, sisteme telematice pentru camioane, precum SafeFleet, date de cartografiere și analize predictive. Ajută transportatorii și clienții să obțină estimări exacte de livrare și să vadă unde se află expedierile lor în timp real.

Shippeo este o platformă compatibilă cu dispozitive de top TMS, telematice, AIS, API-uri și dispozitive IoT și poate accesa informații în timp real privind vehiculele din flotă, oferind vizibilitate predictivă asupra livrărilor.

GEFCO Group este un expert în soluții pentru lanțul de aprovizionare și lider european în logistica transportului

Algoritmul Shippeo de învățare automată vă permite să accelerați implementarea și să accesați ROI mai rapid, dar vă oferă și informații clare despre operațiunile de transport, ajutându-vă să luați decizii mai bune, să efectuați analize clare și să vedeți ce necesită îmbunătățire.

GEFCO Group este un expert în soluții pentru lanțul de aprovizionare și lider european în logistica transportului. Servește peste 10 industrii, oferă servicii complet integrate și o rețea cu adevărat globală. În calitate de integrator de logistică, scopul lor este de a vă optimiza lanțurile complexe de aprovizionare pentru produse industriale, bunuri de consum, bunuri farmaceutice sau vehicule finite, prin turnuri de control. GEFCO vă ajută să implementați o modalitate dinamică de a optimiza utilizarea capacităților de transport, creșterea vizibilității și dezvoltarea de noi moduri ecologice pentru transportarea bunurilor.

Pentru a rămâne competitiv în piață, este critic să dispui de cele mai eficiente soluții care să optimizeze complet flota auto. SafeFleet te poate ajuta să valorifici serviciile tale prin automatizarea procesului operațional.  Discută cu un consultant pentru a afla cum poți depăși provocările actuale și ce beneficii îți aduce parteneriatul cu SafeFleet.

Adaugati comentariu