Sindicatul Europol: Poliţiştii din Roman sunt trimişi în misiuni cu maşini din 2006

Sindicatul polițiștilor, Europol, dezvăluie că forțele de ordine din Roman sunt trimise în misiuni cu autovehicule din 2006, fără aer condiţionat şi servodirecţie, la peste 35 de grade Celsius, în timp ce autospecialele noi stau în garajul unităţii la dispoziţia şefilor.
europol

”«Senzaţia-i majoră cu 40 la oră» ne zicea BUG Mafia în piesa 40km/h lansată în 2003. Noi am completa şi am spune ca senzaţia e «unică» într-un Logan din 2006, fără AC şi servodirecţie, când afara sunt peste 35 de grade Celsius”, arată Sindicatul Europol într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Textul este însoțit și de o fotografie cu o mașină de poliţie, având următoarea explicație: ”În poză este un agent ordine şi siguranţă publică, într-o «autospecială» a Poliţiei Roman, cu care a fost trimis să răspândească sloganul «siguranţă şi încredere», în timp ce autospecialele noi stau în garajul unităţii la dispoziţia şefilor”.

În 2018, Poliția Română a achiziționat 454 de autoturisme Dacia Logan și 10 autoturisme Dacia Duster.  Pe de altă parte, tot în 2018, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră a primit 92 de autovehicule Dacia Duster. Cele 556 de autovehicule au costat aproximativ 30 de milioane de lei, bani proveniți din Fondul de rezervă al Guvernului.

În iunie 2020, Ministerul Afacerilor Interne a achiziționat alte 6.700 de autovehicule Dacia Renault, în mare parte de modele Logan şi Duster, care vor fi livrate până la finalul lunii septembrie. Valoarea contractului este de aproximativ 483 de milioane de lei.

Europol

Poate măcar o mașină nouă ajunge și la Roman…

 

CITEȘTE ȘI:

Rompetrol Downstream vrea să preia 9 benzinării de la Comision Trade

7 zile de acțiuni pentru siguranța rutieră. 3.700 de permise reținute

Fonduri nerambursabile pentru investiţii şi capital de lucru destinate companiilor de transport

 

 

Adaugati comentariu