Serviciu multimodal din Europa în China, prin Riga

Compania de transport şi logistică GEFCO, în strânsă colaborare cu Transcontainer JSC, a lansat o nouă rută pentru livrările multimodale ce leagă Germania şi China prin Portul Riga din Punctul de Trecere Baltic.Primul tren cu containere de 52 x 40 şi-a început călătoria din Riga către China pe data de 10 mai.

 

harta

„Soluţiile Drumului Mătăsii devin din ce în ce mai importante în ceea ce priveşte logistica dintre China şi Europa. Clienţii caută oportunităţi pentru a reduce timpul de tranziţie şi a oferi servicii de înaltă calitate. Punctul de trecere din Riga este o rută alternativă pentru a ajunge în China pe cale ferată. Considerăm că prin lansarea acestei operaţiuni şi demonstrând beneficiile şi competitivitatea acestei noi soluţii, vom putea opera zilnic nu numai pentru livrări către China, ci putând ajunge în China din Europa”, subliniază Martynas Kersys, Director General al GEFCO Ţările Baltice.

GEFCO România, unul dintre principalii actori ai pieţei logistice locale, este prezentă în 7 puncte strategice din ţară, la Bucureşti, Joiţa, Arad, Craiova, Mioveni, Curtici şi Constanţa.

Adaugati comentariu