Senatorii vor să circule în mașini hibride. Licitație pentru 17 autoturisme ”verzi”

Senatul intenționează să-și extindă parcul auto cu un număr de 17 mașini hibride, valoarea totală estimată a achiziției fiind de 2,4 milioane de lei.



Curtea de Conturi

Potrivit anunțului de participare la licitație publicat pe platforma SICAP, criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut. Durata contractului este de numai 3 luni.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare pentru cele 17 mașini hibride este data de 1 noiembrie 2021.

”Contractul de furnizare va fi incheiat in lei. Plata produselor se va face în termen de maxim 30 de zile de la primirea facturii fiscale si a procesului verbal de predare-primire , prin virament, numai în contul furnizorului deschis la Trezorerie”, a transmis Senatul.

Totodată, în cazul în care două sau mai multe oferte sunt situate pe primul loc, autoritatea contractanta solicită ofertanților respectivi o nouă propunere financiară, iar contractul va fi atribuit ofertantului a cărui nouă propunere financiară are prețul cel mai scăzut.

 

CITEȘTE ȘI:

Vremea rea închide temporar Transalpina între Rânca și Obârșia Lotrului

Capacitate de transport sporită pe 48 de linii de transport în comun din Bucureşti şi Ilfov

 

 

Adaugati comentariu