DKV Euro Service decontează taxele de drum ale operatorilor de autostrăzi HAC şi ARZ

Croaţia este o ţară importantă de tranzit pentru mulţi transportatori internaţionali care traversează statele din Balcani pe parcursul a numeroase drumuri internaţionale ce încep sau se termină în diverse ţări din Europa. Iată de ce, DKV Euro Service a considerat că este oportună decontarea în sistem post-pay a taxelor de drum de acolo.Croația

Din 25 aprilie 2017, DKV Euro Service a devenit primul furnizor oficial de carduri de combustibil şi de servicii care decontează taxele de drum ale operatorilor de autostrăzi HAC şi ARZ. Acest lucru va permite clienților să evite cozile lungi și să-și reducă costurile. Clienții DKV pot obține unitatea de bord ENC pentru vehiculele cu greutatea totală admisă de peste 3,5 tone , dar și pentru autocare. Prin acest serviciu ei primesc înapoi până la 35% reducere de la operator. În plus, ei pot utiliza benzile ENC de la cabinele de taxare, care economisesc timp.

Taxa Croatia site
Taxele de drum din Croația vor fi decontate în sistem postpay

Toate categoriile de vehiculele din Croația sunt obligate să plătească taxe de trecere, dar taxele de trecere pentru vehiculele din categoriile III și IV pot fi plătite prin intermediul DKV. Unitatea de bord poate fi obținută după un proces de înregistrare rapid și simplu la un punct de vânzare utilizând cardul DKV și poate fi atașată imediat în interiorul vehiculului. Taxele sunt clar menționate în factura DKV.

 

Adaugati comentariu