Rute ocolitoare pentru localitatea Ovidiu (jud. Constanța), intrată în carantină

După intrarea în vigoare a măsurii carantinării oraşului Ovidiu, de sâmbătă, ora 20, Prefectura Constanța recomandă șoferilor o serie de rute ocolitoare.
ovidiu

„Spre informarea cetăţenilor, pentru a fi pregătiţi în momentul în care va intra în vigoare măsura carantinării oraşului Ovidiu, vă comunicăm rutele ocolitoare care pot fi folosite: Autostrada A4; Constanţa – DC 86 – Năvodari – DJ 226 – Lumina”, a anunțat Prefectura.

Astfel, traficul va fi deviat, după cum urmează:

– dinspre Constanţa către Ovidiu, pe DN 2A, la sensul giratoriu de la intrarea în oraş, zona Cartier Sud;

– dinspre Constanţa, pe DN 3C (varianta Ovidiu), în zona Academiei Hagi;

– dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către oraşul Ovidiu, pe DN 2A, la sensul giratoriu de la intersecţie cu Autostrada A4;

– dinspre localitatea Nazarcea către oraşul Ovidiu, pe DJ 228A, la sensul giratoriu de la intrarea din oraşul Ovidiu;

– dinspre localitatea Poiana, se va permite tranzitul, cu interzicerea opririi, pe DN 3C, către Constanţa şi pe DN 3C, către localitatea Lumina, prin sensul giratoriu cu Autostrada A4.

Carantinarea orașului a fost propusă în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică.

Măsura a fost luată ca urmare a depășirii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în localitatea din județul Constanța, a ajuns la 6,28/1.000 locuitori. Mai precis, din populația totală de 16.237 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 102 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

 

CITEȘTE ȘI:

Modelul declaraţiei pe propria răspundere şi al adeverinţei de la angajator

Autostrada Sibiu – Piteşti. Licitație pentru Nodul Tigveni, destinat accesului dinspre Rm. Vâlcea

Orașe, țări, autostrăzi: Bosch deschide calea pentru transportul cu emisii zero

 

 

Adaugati comentariu