Restricţie de trafic pentru feribotul de la Bechet

Platforma de feribot care navighează pe Dunăre între Oryahovo şi Bechet îşi suspendă, începând de joi, temporar, activitatea, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a nivelului foarte scăzut al apei.
bechet

Potrivit Serviciului Teritorial Poliţiei de Frontieră Dolj, decizia a fost luată de către autorităţile de frontieră bulgare, care au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar.

Potrivit Serviciului Poliţiei de Frontieră Dolj, până la reluarea traficului, autovehiculele sunt redirecţionate către celelalte puncte de frontieră de la graniţa cu Bulgaria, respectiv PTF Calafat şi PTF Giurgiu.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a anunţat că va ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră bulgare, iar conducătorii auto care tranzitează punctele de trecere a frontierei de la graniţa cu Republica Bulgaria sunt informaţi de către poliţiştii de frontieră cu privire la această restricţie de trafic, până la reluarea activităţii feribotului.

Adaugati comentariu