Reparaţia drumului din Vama Albiţa a fost finalizată

La aproximativ o lună de la semnarea protocolului dintre Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi, echipele DRDP Iaşi au finalizat lucrările de reparaţie la Vama Albiţa.Albiţa

Potrivit CNAIR, lucrările au vizat frezări, plombări, reprofilări, aduceri la cotă, reparaţii cu mixtură asfaltică pe suprafeţe întinse şi corecţii de pantă şi au fost executate în sistem de regie proprie, cu personalul şi cu utilajele DRDP Iaşi. Mixtura asfaltică folosită pentru această lucrare a fost produsă la staţia de asfalt de la Vaslui, aflată de asemenea în administrarea DRDP Iaşi.

Costul lucrărilor se ridică la aproximativ 4 milioane lei, echivalentul asfaltării a peste 7 km de drum naţional.

Săptămâna viitoare, după eliminarea substanţelor volatile din asfalt, care pot afecta proprietăţile vopselei, DRDP Iaşi va începe efectuarea marcajelor rutiere în Vama Albiţa.

Potrivit protocolului, semnat pe data de 16 aprilie 2018, DGRFP Iaşi, în calitate de administrator, a transmis spre folosinţă cu titlu gratuit CNAIR suprafaţa de 50.142 mp de drum, proprietate publică a statului, situată pe raza comunei Drânceni (localitatea Râşeşti, judeţul Vaslui), pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie.

 

 

Adaugati comentariu