Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pleacă din Guvern

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a demisionat, joi seară, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD, alături de ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh şi ministrul pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.
razvan cuc

Liderul PSD, Liviu Dragnea a anunţat că ministrul Transporturilor a demisionat pentru faptul că nu a ştiut să comunice lucrurile pe care le-a făcut.

„Sunt lucruri pe care le-a făcut şi pe care nu le-a comunicat, din păcate”, a declarat Liviu Dragnea, la finalul şedinţei CEx.

El a mai spus că, dacă Răzvan Cuc ar fi găsit ministerul aşa cum îl va găsi noul ministru al Transporturilor, „astăzi, în România, roata se învârtea mult mai serios”.

„Şi, în schimb, pentru faptul că nu a reuşit să comunice, pentru faptul că nu a putut să convingă că nu din vina lui au apărut întârzieri faţă de ce ne asumasem în programul de guvernare, şi-a asumat el şi asta arată că este un om de onoare”, a adăugat liderul PSD.

La rândul său, Răzvan Cuc nu a vrut să comenteze pe această temă, limitându-se doar a le mulţumi colegilor pentru susţinere.

 

 

Adaugati comentariu