RAR este deschis si sâmbăta

Toate reprezentanţele Registrului Auto Român (RAR) lucrează cu publicul şi în zilele de sâmbătă, până la sfârşitul anului, ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienţilor.
RAR

Astfel, în toate reprezentanţele instituţiei se lucrează în fiecare zi de sâmbătă, începând cu data de 04.11.2017, de la ora 8.00 la ora 14.00. Excepţie fac zilele de 2, 23 şi 30 decembrie 2017.

Decizia a fost luată de către directorul general George-Adrian Dincă, pentru a scurta timpul de aşteptare la activităţile Registrului Auto Român.

„Măsura a fost luată de conducerea RAR ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienţilor, care se programează să obţină actele necesare în vederea primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand”, arată reprezentanţii instituţiei.

Potrivit sursei citate, sistemul call center naţional le permite posesorilor de autovehicule să obţină programare în oricare dintre reprezentanţele RAR. Numărul unic 021/ 9672 le stă la dispoziţie în acest sens. Există, de asemenea, opţiunea programării online pe site-ul instituţiei www.rarom.ro.

 

 

Adaugati comentariu