RAR: La cursurile de pregătire profesională se solicită certificatul digital Covid-19

Conform noilor reglementări legale în vigoare, în perioada pandemiei de Covid-19 trebuie respectate anumite reguli sanitare specifice, a anunțat Registrul Auto Român (RAR). Astfel, în conformitate cu prevederile din OUG 68/2021, la programele de atestare, reatestare și extindere a certificatului de inspector ITP desfășurate în localitățile cu o incidență cumulată la 14 zile mai mare de 3/1.000 de locuitori, trebuie prezentat certificatul digital privind Covid-19.
Cartea de Identitate a Vehiculului

Potrivit RAR, în lipsa acestui document, cursanților nu le va fi permisă participarea la respectivul program de pregătire profesională.

”Momentan, pentru o funcţionare corectă a aplicaţiei, vă rugăm să faceţi programarea doar de pe un calculator, şi nu de pe telefon sau tabletă. Pentru înscrierea online trebuie utilizate numai următoarele browsere: Chrome, Safari, Firefox, Opera, Edge, iar datele personale trebuie scrise cu diacritice”, a transmis instituția.

Detaliile și normele legale privind organizarea cursurilor pentru atestarea inspectorilor ITP sunt publicate pe site-ul oficial al Registrului Auto Român.

 

CITEȘTE ȘI:

Drive test Citroen Jumpy Furgon L2H1 Mediu Feel

CNAIR reia lucrările de reparații și reabilitare la Podul de la Cernavodă

 

 

Adaugati comentariu