Cu radarul pe Autostrada A3. Cea mai mare viteză înregistrată, 238 km/h

În weekend-ul trecut, Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au amendat 71 de şoferi care circulau pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti. În total au fost date sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.500 de lei, au fost reţinute 2 permise de conducere pentru viteză excesivă şi 5 certificate de înmatriculare.viteza

Astfel, pentru încălcarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi contravenţional 60 de şoferi, pentru nerespectarea regimului cu privire la centura de siguranţă, 6 conducători auto şi 5, pentru alte nereguli în trafic.

Poliţiştii au înregistrat cu aparatul radar şi un bărbat, de 42 de ani, din Bucureşti, care conducea cu o viteză 238 km/h, pe sensul Bucureşti – Ploieşti. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliţia Română reaminteşte că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

 

CITEŞTE ŞI:

Sunt femeile şoferi mai prudenţi decât bărbaţii?

În România, 1 din 3 conducători auto sunt femei

Cum înaintează Autostrada Sibiu – Piteşti doar pe planşetă

 

Adaugati comentariu