Rabla Plus. 5 companii achiziţionează flote de 20 de maşini electrice

Comitetul de avizare din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat alte 73 de dosare de finanţare pentru Programele "Rabla" şi "Rabla Plus" pentru persoanele juridice.rabla plus

Astfel, în etapa din 26 iunie 2019, pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 15 dosare pentru 36 de autovehicule, iar pentru Programul „Rabla Plus” au fost aprobate 58 de dosare pentru 200 de autovehicule, dintre care 188 de maşini 100% electrice şi 12 hibride.

În această etapă, nu mai puţin de 5 companii au primit fiecare o finanţare de 900.000 de lei pentru achiziţia a 20 de maşini electrice. Acestea sunt:

  • PNT General Logistic (Bucureşti)
  • SAS Best Solution (Ilfov)
  • Benefit Job (Bucureşti)
  • Mobicar Bluebert (Bucureşti)
  • Christian Technology (Bucureşti)

O flotă semnificativă, de 11 maşini electrice, îşi va achiziţiona şi Bavaria Mobility (Bucureşti), finanţarea aprobată fiind de 495.000 lei.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro), la secţiunile aferente celor două programe guvernamentale.

AFM precizează că persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice pentru ambele programe se desfăşoară până la data de 30 septembrie 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

Centura Iaşi. În 12 ani, doar 14 km din 30

Cum știu dacă mașina folosită pe care vreau să o cumpăr este în regulă? Cum verificăm istoricul ei?

Autostrada A1. Podul de la km 36, deschis parţial circulaţiei

 

 

Adaugati comentariu