Home Piaţa auto Proleasing Motors, desemnat ” Best BMW Dealer in Customer Care ” – 2016 în România

Proleasing Motors, desemnat ” Best BMW Dealer in Customer Care ” – 2016 în România

Proleasing Motors, dealer autorizat pentru mărcile Ford și BMW, anunță bilanțul rezultatelor pentru anul 2016, privind toate unitățile de business ale companiei. Compania a înregistrat creștere pe toate verticalele de business – vânzări automobile noi, vânzări automobile rulate, service și comerț cu piese de schimb.

De asemenea, Proleasing Motors a obținut distincția de ”Best BMW Dealer” în România pe segmentul Customer Care, un titlu ce confirmă eforturile constante pe care compania le-a depus, de la înființarea diviziei BMW în anul 2013, de a-și construi politica comercială în jurul clientului său.

Proleasing Motors (6)

În 2016, Proleasing Motors, de 16 ani dealer și service autorizat pentru brandul Ford – prin centrele integrate din Ploiești, Buzău și Târgoviște, și de 4 ani pentru marca BMW – prin complexul comercial din Ploiești, a înregistrat o creștere a cifrei totale de afaceri cu 16,7% față de anul precedent, cea mai dinamică evoluție, de 33%, fiind înregistrată pentru vânzările de automobile noi marca Ford. Service-ul BMW a beneficiat de a doua cea mai importantă creștere procentuală, de 16,3% . Prin comparație, cea mai profitabilă linie de business pentru companie a fost comerțul cu automobile noi marca BMW. Divizia de auto rulate, înființată în a doua jumătate a anului 2016, a avut cea mai mică contribuție la evoluția performanțelor companiei, însă, prin evoluția sa dinamică, oferă perspective de creștere importante în 2017.

 

 

Proleasing a comercializat în anul 2016 un număr de 855 automobile noi. Din total, 198 de unități au fost marca BMW. Cel mai vândut model BMW în 2016 a fost BMW X5, cu 32 de unități vândute. De altfel, ponderea cea mai ridicată în vânzări a fost înregistrată de modelele din segmentul X, care reprezintă 55% din totalul vânzărilor înregistrate. Valoarea celui mai scump autoturism BMW vândut de Proleasing Motors în 2016 a fost un model Seria 7 de 148.000 Euro.

 

Citește continuarea aici

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Piaţa auto

Dacia a comercializat deja 100.000 de mașini prin programul UP&GO

Programul Dacia UP&GO, lansat în septembrie 2021, a atras deja peste 100.000...

Flotă verdePiaţa auto

OMV lansează marca eMotion. România inclusă în planurile acesteia

OMV a pus bazele mărcii eMotion prin intermediul căreia se va implica...

Înmatriculările de autoturisme noi
Piaţa auto

Înmatriculările de autoturisme noi în UE au crescut cu aproape 18% în primul semestru

Înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea Europeană au crescut cu 17,9% în...

înmatriculările de autoturisme noi
Piaţa auto

APIA: Înmatriculările de autoturisme noi, în creștere cu aproape 27% în primele 5 luni

În primele cinci luni din 2023, înmatriculările de autoturisme noi au înregistrat...