Ministrul Transporturilor observă progrese pe autostrada Bucureşti-Ploieşti

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a constatat, în urma unei vizite "inopinate", progrese ale lucrărilor pe autostrada Bucureşti-Ploieşti.Afirmaţia survine la trei săptămâni după ce se declara nemulţumit de mobilizarea constructorilor la lucrările pe şantierele din jurul Bucureştiului.

Răzvan Cuc, împreună cu directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă, au efectuat la finalul săptămânii trecute o nouă vizită inopinată pe şantierul autostrăzii A3, pentru a verifica stadiul lucrărilor.

„Muncitorii şi utilajele erau pe şantier într-un număr mult mai mare, iar progresul faţă de ultima mea vizită era vizibil. Mi-aş dori să nu fie nevoie de ameninţări pentru ca antreprenorii să-şi facă treaba”, a afirmat ministrul Transporturilor.

La rândul său, directorul general al CNAIR consideră că este necesară o mai bună mobilizare pe şantiere.

„La pasajele Valea Saulei şi cel pentru calea ferată se lucrează la fundaţiile indirecte şi la piloni. Am constatat un progres al lucrărilor faţă de vizita anterioară, dar cred că este posibilă o mobilizare mai bună. Voi monitoriza în continuare situaţia şi voi mai face astfel de vizite pentru a mă convinge de seriozitatea cu care se execută aceste lucrări”, a spus Ştefan Ioniţă.

Pe autostrada Bucureşti – Ploieşti, parte din autostrada A3 Bucureşti – Borş, se desfăşoară lucrări pe 3 km la intrarea în Bucureşti, termenul de finalizare anunţat fiind 2017.

 

Adaugati comentariu