Proleasing Motors adaugă brandul Hyundai în portofoliu prin achiziția Automar Ploiești

Proleasing Motors, de 4 ori câștigător al titlului Chairman’s Award (cea mai înaltă distincție pentru dealerii din rețeaua Ford), Campion in Business și Best BMW Dealer in Customer Care din România în 2016, începe noul an prin extinderea ofertei de distribuție și reparație auto cu un nou brand: Hyundai.Automar Proleasing Motors

Prin achiziția companiei Automar, dealerul Hyundai din Ploiești, Proleasing Motors își consolidează poziția de lider regional în segmentul auto – vânzări şi aftersales. Astfel, în prezent compania este dealer autorizat pentru brandurile Ford, BMW și Hyundai, deservind clienții acestor mărci printr-o rețea de 5 showroomuri şi 5 unităţi de service în județele Prahova, Buzău și Dâmbovița.

 

Automar Ploiești are o istorie de 19 ani pe piața locală, pornind iniţial ca service auto multimarcă şi magazin de piese, accesorii și consumabile auto. Aderarea la Grupul Hyundai s-a produs în urmă cu 7 ani, în 2011, odată cu dobândirea statutului de reprezentanță și service autorizat al mărcii. De la momentul respectiv şi până astăzi, componenta de service a fost îmbunătăţită prin instalarea a 9 elevatoare pentru mecanică, o linie ITP cu 5 mecanici și 2 electricieni și un atelier de tinichigerie și vopsitorie cu 2 cabine, deservit de 3 tinichigii și 2 vopsitori.

 

Proleasing Motors

Din 2011 și până în 2017, Automar Ploiești a comercializat 400 de automobile noi Hyundai, iar în 2017 atelierele de service au înregistrat un numar de 4.500 de intrări. Portofoliul de clienţi este compus din mai mult de 2.000 de persoane fizice şi persoane juridice.

 

“Este un pas important în dezvoltarea Proleasing Motors. Pentru 2018, ne-am propus integrarea funcțională a dealer-ului Automar în structurile noastre prin completarea ofertelor cu marca Hyundai şi creşterea capacităţii de service a Grupului. Acest pas aduce cu el un nou statut, care ne va întări poziția pe piață, ne va conferi mai multă stabilitate, cât și posibilitatea de a ne dezvolta în continuare. Pe de altă parte, preluăm o marcă dezvoltată de-a lungul timpului prin profesionalism, o valoare comună cu brandul Proleasing Motors. Noua divizie va funcţiona ca un centru de profit al companiei, orientat către vânzarea şi întreţinerea de automobile Hyundai; în acelaşi timp, vom derula şi activităţi de service multimarcă. Ne-am propus ca, anul acesta, să livrăm mai mult de 125 de unităţi Hyundai şi să depăşim 5.000 de intrări în service.”, a declarat Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

Pentru realizarea acestor previziuni, se pregătesc investiţii de 100.000 euro în echipamente şi spaţii, dar şi recrutarea de noi angajaţi în următoarele luni.

Adaugati comentariu