Programele Rabla: Flote reînnoite cu peste 1.000 de vehicule, din care 449 electrice

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).rabla

În această etapă, în cadrul Programului Rabla Clasic au fost acceptate 365 dosare pentru 578 autovehicule și 2 motociclete. De asemenea, au fost publicate 4 contestații pentru 7 autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 224 dosare acceptate pentru 449 autovehicule electrice, dintre care 355 pur electrice și 92 hibrid plug-in și 2 motociclete electrice. De asemenea, a fost publicată o contestație pentru 1 autovehicul hibrid plug-in.

Totodată, AFM a publicat 1 dosar acceptat în cadrul Programului Iluminat Public depus de Primăria Brazii – Arad în valoare de 265.862,70 lei.

În cadrul Programului Stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice în municipiile reședințe de județ, AFM a publicat un dosar acceptat depus de Primăria Municipiului Târgu-Mureș, în valoare 815.616,71 lei.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Iluminat Public și Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Amenda contravențională pentru neplata anumitor impozite se prescrie în 6 luni şi nu în 5 ani

Avertisment AIE: Lipsa de combustibil va amenința Europa în această vară

 

 

 

Adaugati comentariu