Profită de promoții și schimbă-ti acum cauciucurile cu unele de vară
anvelope-7-grade-celsius

Temperaturile au sărit chiar și de 20 de grade în ultimele zile, semn că vara e aproape. Este momentul ca orice posesor de autoturism să meargă în service pentru a-i înlocui mașinii pneurile de iarna cu cele de vară.

Chiar dacă nu există o prevedere legislativa prin care soferii sa fie obligați să monteze anvelope de vară, recomandarea specialiștilor în domeniu este ca atunci când temperaturile trec în mod repetat de +7 grade Celsius, să fie folosite cauciucuri de vară. Asta înseamnă cam din primăvară până în toamnă. Acestea reprezintă cea mai bună soluție pentru o tracțiune superioara în cele trei sezoane.

Anvelopele de vară sunt rezultatul unui amestec de cauciucuri care face un set de pneuri de vară mai potrivit pentru condiții meteorologice din sezonul cald. Practic, sunt concepute pentru a fi rigide, rezultând o tracțiune eficientă atunci când vremea e mai calda.

Cauciucurile de vară prezintă rezistența la uzură, produc un zgomot redus în mers și au aderență bună atât pe carosabil uscat, cât și pe asfaltul umed. Potrivit specialiștilor Nexxon, unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope și camere de aer din România, e indicat să fie folosite aceste cauciucuri în sezonul cald, întrucat, spre deosebire de cele de iarnă, acestea au distanțe de franare considerabil mai mici. Practic, cauciucurile de vară sunt concepute pentru a fi rigide, rezultând o tracțiune eficientă atunci când temperaturile sunt mai ridicate.

Mai mult, este recomandat să fie înlocuite cele de iarnă întrucat pe suprafețe calde de drum, compusul de cauciuc din anvelopele de iarnă se va uza mai rapid, astfel că acestea nu își vor mai îndeplini rolul exact atunci când va fi mai mare nevoie de ele.

O mașină dotată cu un set de anvelope de vară va avea o mai bună tracțiune si o mai bună aderență. În plus, aceste cauciucuri de vară sunt concepute pentru a avea o rezistență excelentă la acvaplanare, ceea ce înseamnă că sunt capabile să mențină aderența și pe drumurile umede, o caracteristică importantă în perioadele ploioase.

A sosit, asadar, vremea să îți echipezi mașina pentru vară. Mai mult decât atât, în magazinul nexxon.ro beneficiezi în această perioadă de promoții la anvelope de vară.

Spre exemplu, la achiziționarea a 4 cauciucuri marca Vredestein cu diametrul R16 sau mai mic vei primi cadou un card pentru achiziționarea de carburant în valoare de 50 de lei, iar la cele cu diametrul mai mare de R17, valoarea voucherului este de 100 de lei. Vredestein este o marcă de calitate premium, din Olanda.

Cumpara 4 anvelope de vară marca Cooper și vei primi cadou un manometru cu care vei putea verifica singur presiunea în pneuri. Cauciucurile sunt proiectate în SUA, marca fiind una din gama medie.

Dacă achiziționezi, în schimb, un set de anvelope marca Goodyear sau Dunlop cu diametrul R16 sau mai mic, Nexxon îți oferă un voucher în valoare de 50 de lei, pentru cele cu diametrul mai mare de R17 voucherul având valoarea de 250 de lei.

Magazinul online al companiei – nexxon.ro – are o interfață prietenoasă și intuitivă, fapt esențial pentru o experiență ușoară de achizitionare a anvelopelor potrivite. Comenzile pot fi trimise 24h/7 zile, Nexxon asigurând transport gratuit oriunde în România.

Adaugati comentariu