Advertisement

Home Piaţa auto Auto rulate Primul Iveco Used Truck Center din Europa de Est, inaugurat în România

Primul Iveco Used Truck Center din Europa de Est, inaugurat în România

Localizat strategic în comuna Pantelimon, lângă București, noul centru destinat business-ului cu vehicule rulate Iveco va deservi atât piețele din Europa de Est, cât și pe cele din Orientul Mijlociu.

Cu o suprafață construită de peste 300 metri pătrați care adăpostește birourile comerciale, un service pentru asistența vehiculelor și cu o parcare anexă de 65.000 metri pătrați, Centrul de vehicule uzate este situat strategic la intersecția dintre Europa Occidentală și Orientală. Construcția a demarat în luna noiembrie a anului 2012 și a fost încheiată în ianuarie 2014, după o investiție totală în valoare de 500.000 de euro.

Centrul din Pantelimon va fi punctul de referință pentru vehiculele uzate Iveco de pe tot teritoriul țării și va gestiona numeroase activităț,i printre care inspecția tehnică a vehiculelor provenite din contracte de Buy Back și Trade In, recondiționarea acestora și promovarea lor prin toate mijloacele de comunicare oferite de rețea, cum ar fi site-uri internet dedicate comerțului vehiculelor uzate și site-uri de socializare.

Prin activitățile noului centru, Iveco își susine obiectivul lărgirii ofertei către clienții proprii, prin intermediul celor mai bune vehicule destinate leasing-ului clienților finali sau rețelei locale de dealeri. Iveco oferă o gamă completă de vehicule rulate, în stare foarte bună, cu livrare imediată, care reprezintă o adevarată alternativă la un vehicul nou, punând totodată la dispoziție variate opțiuni de finanțare și garanție oferite de către rețeaua oficială Iveco. Înainte de a fi repuse în piață, vehiculele uzate – dintre care unele recent înmatriculate, și cu doar câțiva kilometri – sunt identificate și supuse unor controale riguroase pentru a oferi clienților produse sigure și de încredere.

iveco 2Deschiderea Centrului de vehicule uzate reiterează importanța activității de second hand pentru lveco, un sector care are volume semnificative, de 12-15 mii de unități vândute în fiecare an, în Europa. Această inaugurare a fost, de asemenea, o oportunitate de a confirma rolul strategic jucat de România în cadrul Iveco și în ceea ce privește sectorul de vehicule comerciale noi. Iveco operează în această țară de peste 20 de ani și este prezent în teritoriu cu 11 puncte de vânzare și 12 puncte de service, gestionate direct sau prin antreprenori locali.

În momentul de față Iveco operează 12 centre pentru vehicule rulate la nivel european. Noul centru inaugurat în Pantelimon este esențial pentru Iveco în vederea creșterii vânzărilor în Europa de Est, dar și în Orientul mijlociu, grație culoarului București-Portul Constanța.

(Articol apărut în revista AutoExpert Flote, iunie 2014)

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

SUV
Auto rulate

Te-ai hotărât să cumperi un SUV? Iată la ce trebuie să fii atent

Achiziționarea unui SUV din categoria premium poate părea un vis îndepărtat pentru...

mașini second-hand
Auto rulate

Mașinile electrice și hibride second-hand cresc în preferințele românilor. Analiză instant.ro

Prețurile de vânzare ale mașinilor second-hand vor continua să crească, anul acesta,...

Fraudă
Auto rulate

Fraudă de 15 milioane de euro în comerţul cu autoturisme second hand

Inspectorii din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au identificat o grupare...

mașini second hand
Auto rulate

Top 5 mașini second hand care se vând cel mai rapid

Mii de mașini second hand apar zilnic pe portalurile de anunțuri din...