Primele validări din programele „Rabla” şi „Rabla Plus” pentru firme

Administraţia Fondului pentru Mediu publică rezultatul primei etape de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice în "Programul Rabla" şi în "Programul Rabla Plus".
rabla

În această etapă, pentru „Programul Rabla” au fost analizate un număr de 115 dosare depuse de persoane juridice. Din acestea, 62 de dosare au fost acceptate pentru 312 autovehicule și 53 de dosare au fost respinse.

Pentru „Programul Rabla Plus” au fost analizate un număr de 4 dosare depuse de persoane juridice. Din acestea, 2 dosare au fost acceptate pentru 5 autovehicule și 2 dosare au fost respinse.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate şi respinse în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programului „Rabla” şi „Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programul „Rabla” şi „Rabla Plus” 2016.

Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii începând de miercuri, 27 iulie 2016, în termen de 5 zile.

De asemenea, solicitanţii respinşi pot depune un nou dosar, la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu, până la data de 21 octombrie 2016.

 

Adaugati comentariu