Cum să scapi de amendă din Franța

Dacă aveți o firmă de transport și vreți să nu aveți probleme legate de legea salariului minim din Franța, trebuiesc îndeplinite câteva proceduri. DKV Euro Service vine în sprijinul clienților săi pentru a completa formularele necesare și asigură un reprezentant care să reprezinte clienții DKV în Franța.
A0

Din 23 iulie 2016, a intrat în vigoare în Franța legea referitoare la salariul minim. Din cauza acesteia, toți transportatorii de marfă sau de persoane trebuie să îndeplinească unele formalități astfel încât să scape de amenzi. Legea se aplică asupra transportatorilor care încarcă sau descarcă în Franța, nu și celor aflați în tranzit.

Certificatul de detașare trebuie completat pentru fiecare șofer care trece granița din și spre Franța și care transportă bunuri sau persoane. Șoferul trebuie să aibă o copie a certificatului de detașare în camion. Alte exemplare (tipărite sau electronice) trebuie depuse la reprezentantul din Franța și la compania unde este angajat șoferul. Șoferul trebuie, de asemenea, să aibă asupra sa o copie a contractului de muncă și dovada plății salariului.

Adaugati comentariu