Premii speciale pentru Iveco în Spania

Iveco Daily Euro 6 și Stralis NP au primit premiul "Spanish National Transportation Award" la categoria vehiculelor comerciale ușoare și la vehiculul comercial ecologic al anului.

Gama Daily Euro 6 a fost lansat anul trecut într-o gamă vastă ce cuprinde modele de la 3,3 la 7,2 tone masă maximă admisă. Este, de altfel, singurul vehicul utilitar de pe piață cu o masă maximă atât de mare. De asemenea, volumul de încărcare ce poate fi comandat și care variază între 7,3 și 19,6 mc reprezintă o altă performanță în domeniu. De asemenea, gama de motorizare cuprinde atât propulsoare turbodiesel cât și cu gaz natural comprimat, contribuind din plin la reducerea emisiilor poluante în atmosferă. Mai mult, este disponibil atât ca și vehicul de transport marfă cât și pentru transportul pasagerilor. Un alt aspect apreciat de juriul format din 42 de experți în domeniu a fost și aplicația „Iveco Business Daily Up”, care reprezintă un exemplu de conectivitate și telematică oferită direct de producător.

La capitolul vehiculelor ecologice industriale, Stralis NP a primit premiul cel mare din partea unui juriu specializat format din 27 de membri ai juriului. Membrii au considerat că vehiculul „Oferă o soluție viabilă pentru transportul la distanță”. Trenul de rulare al vehiculului a primit multe aprecieri, fiind „cel mai puternic propulsor cu gaz și transmisie automatizată de 12 trepte”.

Stralis NP Este primul camion capabil să parcurgă 1500 km cu un plin de combustibil și este singurul care poate fi alimentat atât cu Gaz Natural Comprimat (CNG) cât și cu Gaz Natural Lichefiat (LNG).

Premiile au fost primite de Gaetano De Astis, Managing Director pentru Spania și Portugalia, pentru Daily Euro 6 de la Președintele Asociației Naționale de Transport – ASTIC (din Spania n.r.). Premiul pentru Stralis NP a fost primit din partea directoarei Isabel del Olmo dini partea departamentului de transport al Institutului Spaniol pentru diversificare economisire a energiei (IDAE).

Adaugati comentariu