Premierul Cîţu: Codul fiscal nu va fi modificat în acest an

Premierul Florin Cîţu a anuţat, marţi, că în acest an Codul fiscal nu va fi modificat, precizând că nici nu vor fi introduse taxe noi, nici nu vor fi majorate cele existente.
Antifraudă Fiscală

”Suntem în al doilea an în care nu s-a întâmplat nimic cu Codul fiscal şi va rămâne aşa. Eu am promis că nu vom modifica Codul fiscal, nu vom creşte taxe şi nu vom introduce taxe noi. Aşa va rămâne şi anul acesta”, a precizat, marţi, premierul Florin Cîţu.

Acesta a adăugat că discuţia despre cuantumul salariului minim va fi purtată atât cu aceia care plătesc acest salariu, cât şi cu aceia care îl primesc, urmând a fi purtate mai multe runde de discuţii.

Pe de altă parte, premierul a afimat că banii pentru salariile din sectorul bugetar vor ajunge până la finalul anului, dar fără creşteri salariale.

”Bugetul a fost construit ca salariile să fie plătite până la finalul anului. Dacă în timpul anului există creşteri de cheltuieli salariale peste ceea ce a fost bugetat, cei care le-au făcut trebuie să reviă asupra lor sau să răspundă ce s-a întâmplat acolo. În acest moment, aşa cum a fost construit bugetul, sunt exact cheltuielile salariale care ajung pentru tot sectorul public, până la finalul anului, fără creşteri salariale, bineînţeles”, a arătat premierul.

 

CITEȘTE ȘI:

Proiectul înfiițării Companiei Naționale de Investiții Rutiere, în dezbatere publică

Cum se aleg vehiculele de flotă în funcţie de TCO

Vânzările mondiale de vehicule electrice au explodat cu 140%

 

 

Adaugati comentariu