Poşta Română îşi cumpără carburanţi de peste 36 mil. de lei

Compania Naţională Poşta Română a alocat suma de 36,56 milioane de lei pentru achiziţia de carburanţi necesari, timp de 2 ani, vehiculelor din parcul auto propriu.
Ungaria

„CN Poşta Romăna îşi desfăşoară activitatea cu un parc auto format din 980 de autovehicule active, pe întreg teritoriul ţării, pentru care trebuie asigurate condiţiile optime de funcţionare şi exploatare. În acest scop, este necesară achiziţia de carburanţi auto (benzină şi motorină) în cantităţi conforme cu normele de consum aprobate, care să poată fi alimentate prin staţii de distribuţie în toate oraşele reşedinţă de judeţ, precum şi alte zone din traseul itinerariilor poştale. Procedura de achizitie este necesară în vederea încheierii unui acord-cadru şi a 2 contracte subsecvente, cu durata de 1 an, de furnizare carburanţi, cu un furnizor care să acopere toate judeţele ţării în cele mai bune condiţii de calitate şi preţ”, a menţionat autoritatea contractantă în anunţul de participare la licitaţie, publicat pe platforma SICAP.

Valoarea totală estimată a contractului este de 36,556 milioane de lei (fără TVA).

În criteriile de atribuire, preţul are o pondere de 90%, termenul de plată a facturii, de 5%, iar calitatea carburantului, de 5%.

„Acordul-cadru se incheie cu primii 3 ofertanti cu oferte admisibile, in ordinea clasamentului rezultat prin aplicarea criteriului de atribuire”, mai menţionează reprezentanţii Poştei Române.

Cantitatea maxima a acordului-cadru pentru 24 luni este de 800.000 de litri benzina fara plumb Euro 5 şi 6,6 milioane de litri de motorină motorina Euro 5.

Garantia de participare solicitată este de 182.000 de lei, iar cea de bună execuţie, de 5 % din valoarea de atribuire a contractului fără TVA.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 12 decembrie 2019.

 

CITEŞTE ŞI:

Autostrada Sibiu – Piteşti. Harta traseului

Autostrada Transilvania. Din 416 km se circulă doar pe 75 km

VW începe producţia de masă a modelului electric ID.3

 

Adaugati comentariu