Poșta Română a lansat licitația pentru mega-contractul anual de asigurare a flotei

Compania Națională ”Poșta Română” (CNPR) a lansat licitația pentru achiziționarea de polițe RCA pentru 1.427 de autovehicule și de polițe CASCO pentru 967 de autovehicule.
Poșta Română

Potrivit anunțului de participare la achiziția publică, valoarea totală a contractului este de 7,14 milioane de lei,

Achiziția este împărțită în două loturi:

Lotul 1: servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă RCA pentru pagube produse terților prin accidente de autovehicule, pentru 1427 autovehicule și mopede, polițe valabile pe o perioadă de 12 luni. Pentru autovehiculele marca Volkswagen (Caddy și Crafter), polițele de asigurare vor fi eliberate pentru intervale de 3 luni, urmând să fie reînoite la cererea CNPR pentru intervale succesive de câte 3 luni pe perioada derulării contractului. Valoarea contractului este de 3,636 milioane de lei.

Lotul 2: servicii de asigurare CASCO privind daunele produse în accidente din vină proprie, pentru 967 autovehicule, polițe valabile pe o perioadă de 12 luni. Valoarea contractului este de 3,8 milioane de lei.

Pentru ambele loturi, în criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 90%, iar termenul de transmitere a polițelor de asigurare la CNPR, de 10%.

”În cazul în care două sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face având în vedere punctajul obţinut la factorii de evaluare, în ordinea descrescătoare a ponderilor acestora. În situaţia în care egalitatea se menţine, entitatea contractantă are dreptul să solicite noi propuneri financiare şi oferta câştigătoare va fi desemnată cea cu propunerea financiară cea mai mică”, a anunțat Poșta Română.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 6 februarie 2023.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Cum au evoluat prețurile la benzină și motorină în primele zile ale anului

Aproape 900 de sancţiuni contravenţionale aplicate, în ultima săptămână, de Brigada Autostrăzi

 

 

Adaugati comentariu